Van Dooren transport

Zonne-energie van Alex, Jurgen en Dick

Van Dooren Transport & Forwarding is een nationaal en internationaal opererende logistiek dienstverlener met specialisaties in het geconditioneerde transport van bloembollen, planten, boomkwekerijproducten en aanverwante artikelen. Tevens beschikt heb bedrijf over een eigen truck en trailer werkplaats, APK-straat en Truckwash. Het bedrijf is opgericht in Hillegom anno 1895 en kent dus een lange historie in de bollenstreek.

 

Na de bouw van het nieuwe logistiek centrum ‘Achter de Watertoren’ in Hillegom in 2008 heeft het bedrijf besloten om het dak volledig te bedekken met zonnepanelen. In totaal was er plaats voor 1000 panelen verdeeld over 2 panden. 90 van de 1000 panelen heeft Van Dooren beschikbaar gesteld voor Bollenstreekstroom om zo hun steentje bij te dragen aan een energieneutraal Hillegom.

Hoeveel procent van deze bron wordt al benut?0%
VUL OP DE GREENCHOICE-PAGINA BIJ BRON “VAN DOOREN TRANSPORT” IN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE BRON.
Hoeveel procent van deze bron wordt al benut?0%

Over dit project

Van Dooren is een nationaal en internationaal opererend transportbedrijf uit Hillegom. Het transportbedrijf is opgericht in 1895 en kent dus een lange historie. Van Dooren richt zich voornamelijk op de transport van bloembollen, boomkwekersproducten en planten. Van Dooren beschikt over 33 vrachtwagens en heeft bovendien vijftig medewerkers in dienst onder wie 35 chauffeurs. Om het dak oppervlak van het gebouw optimaal te benutten hebben wij ervoor gekozen om deze volledig te bedekken met zonnepanelen, in totaal was er plaats voor 1.000 zonnepanelen.

Om nog lang van deze mooie regio te kunnen genieten zien wij de noodzaak van de verduurzaming van de regio. Dit willen wij graag door middel van Bollenstreekstroom delen met u als onze buren. Zo willen ook wij ons steentje bijdragen aan een duurzamere Bollenstreek.

VUL OP DE GREENCHOICE-PAGINA BIJ BRON “VAN DOOREN TRANSPORT” IN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN DEZE BRON.

Wij houden van onze mooie Bollenstreek en daarom willen wij door middel van Bollenstreekstroom ons steentje bijdragen aan een duurzamere omgeving.

Alex van Dooren - Commercieel directeur

Andere Bollenstreekbronnen

Andere Bollenstreek bronnen

Ook als Van Dooren uw energie delen met de Bollenstreek?