Wekt jouw bedrijf duurzame energie op?

Meld je aan als Bollenstreekbron!

Bollenstreekstroom verbindt bedrijven die groene energie opwekken met bewoners die groene stroom afnemen. Dus wek jij meer energie op dan dat je bedrijf verbruikt? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact op over de mogelijkheden.

Bollenstreekstroom verbindt bedrijven die groene energie opwekken met bewoners die groene stroom afnemen. Dus wek jij meer energie op dan dat je bedrijf verbruikt? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact op over de mogelijkheden.

Meld je aan

Wilt u zich als producent van groene energie, aansluiten bij het groeiend aantal bedrijven dat streeft naar een duurzamere Bollenstreek? Vul dan het online formulier in via onderstaande button.

Afspraak

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij komen graag persoonlijk langs om u te informeren over de mogelijkheden.

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd! Na het maken van heldere afspraken deelt u uw overgebleven opgewekte stroom met de Bollenstreek! Samen maken wij de Bollenstreek duurzamer.

Stap 1

Bent u net zo enthousiast over Bollenstreekstroom als ons en onze klanten? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Stap 2

Vul uw Postcode, aantal bewoners, elektra- en gasverbruik in. Wij berekenen de maand- en jaarkosten voor uw uit wanneer u voor een 1 jarig of 3 jarig contract kiest.

Stap 3

Vul uw persoonsgegevens in en huidige situatie. Dit kan zijn, nieuwe bewoner van het adres, overstappen van een andere leverancier of u maakt gebruik van zonnepanelen. Dat is alles!

Deze ondernemers gaan voorop!

Deze ondernemers geloven in onze missie en zijn vanaf
het eerste uur betrokken bij Bollenstreekstroom. Lees hun verhaal en volg hun voorbeeld.

Wat is Bollenstreekstroom?

GROEN. LOKAAL. TRANSPARANT.

Bollenstreekstroom is een initiatief van EE Care. Een regionaal opererende energie intermediair die voor zowel bedrijven als particulieren u wilt ontzorgen en tegelijkertijd uw energieverbruik te verlagen. Bijna alles om ons heen maakt gebruik van energie, dus laten we de energie die we gebruiken, zo duurzaam mogelijk opwekken! Daarom hebben wij een platform opgericht waar onze twee krachten samen komen, lokaal en duurzaamheid.

 

Op Bollenstreekstroom kunnen lokale bedrijven die energie opwekken en de stroom die zij zelf niet gebruiken weer aanbieden aan particulieren of bedrijven uit de buurt. Zo kunt u zelf kiezen waar uw energie vandaan komt.

Wat is Bollenstreekstroom?

Wat is Bollenstreek- stroom?

GROEN. LOKAAL. TRANSPARANT.

GROEN. LOKAAL. TRANSPARANT.

Bollenstreekstroom is een initiatief van EE Care. Een regionaal opererende energie intermediair die voor zowel bedrijven als particulieren u wilt ontzorgen en tegelijkertijd uw energieverbruik te verlagen. Nu kunnen we eenmaal niet meer zonder gebruik te maken van energie, dus laten we de energie die we gebruiken, zo duurzaam mogelijk opwekken! Daarom hebben wij een platform opgericht waar onze twee krachten samen komen, duurzaamheid en lokaal.

Op Bollenstreekstroom kunnen lokale bedrijven die energie opwekken en de stroom die zij zelf niet gebruiken weer aanbieden aan mensen uit de buurt. Zo kunt u zelf kiezen waar uw energie vandaan komt.

VOORDELEN BOLLENSTREEKSTROOM

VOORDELEN BOLLENSTREEK STROOM

Naast het feit dat u 100% stroom ontvangt dat direct in de Bollenstreek op is gewekt.
Heeft Bollenstreekstroom ook nog een aantal andere voordelen, niet
alleen voor u als klant, maar heeft het ook een positieve impact op het milieu.

Naast het feit dat u 100% stroom ontvangt dat direct in de bollenstreek op is gewekt. Heeft Bollenstreekstroom ook nog een aantal andere voordelen, niet alleen voor u als ondernemer, maar heeft het ook een positieve impact op het milieu.

Groen

Iedereen wil graag zijn steentje bijdragen aan een beter milieu. Wist u dat overstappen van grijze stroom naar écht groene stroom en gas voor een gemiddeld huishouden al ruim 4000 kg CO2 bespaard?

Lokaal

Wij willen met Bollenstreekstroom een beweging op gang zetten waarmee iedereen bewuster wordt van de wereld en dat we er zuinig mee om moeten gaan. Waaronder het gebruik van zonne-energie!

Transparant

Echte goede stroom, en u zult misschien wel denken dat heb ik nu ook. Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met bollenstreekstroom heeft u écht groene stroom want u weet tenslotte waar het vandaan komt.

Wilt u meedenken over een duurzamere Bollenstreek?