Zelf ook energie opwekken?

De beste energie, is de energie die je niet gebruikt. Dus waarom niet je eigen energie opwekken?! Wij kunnen je daarbij helpen!

De beste energie, is de energie die je niet gebruikt. Dus waarom niet je eigen energie opwekken?! Wij kunnen je daarbij helpen!

Het gebruik van duurzame energie is natuurlijk iets heel moois. Maar je eigen energie zelf opwekken is natuurlijk nog mooier. Daarom willen wij mensen ook zelf de mogelijkheid bieden om hun eigen energie op te wekken door middel van zonnepanelen. In alles wat wij doen, geloven wij in de kracht van lokaal. Daarom maken wij gebruik van onze vaste huisinstallateur Ing. Mitchell van der Meij uit Lisse.

Om het beste resultaat op jouw dak te kunnen realiseren werkt EE Care met het volgende stappen plan:

Stap 1: Schouw

Na uw aanmelding zal de installateur contact opnemen om een afspraak te maken voor een schouw. Hierbij zal een ervaren installateur thuis langskomen om uw dak en meterkast te bekijken. Daarnaast zal hij de werkprocedure en eventuele wensen bespreken.

Stap 2: Offerte

Op basis van het dakoppervlak en je eigen wensen wordt er een offerte gemaakt. Deze wordt door ons gecontroleerd en na goedkeuring naar je doorgezonden.

Stap 3: Installatie

Nadat je akkoord hebt gegeven voor installatie zal de installateur een afspraak maken om te bepalen wanneer dit plaats zal vinden. De installatie zal vaak (afhankelijk van de hoeveelheid panelen) in een ochtend of middag al klaar zijn om energie op te wekken. Wanneer de installatie gereed is voor gebruik zal de installateur ook het online dashboard klaarzetten waar je de opwek van je eigen panelen kunt volgen!

Meer weten of de mogelijkheden? Vul het onderstaande contactformulier in!

Wilt u meedenken hoe over een duurzamere Bollenstreek?